dinsdag 8 maart 2011

Lombatech, de high tech rugbrace

Nieuw op de markt van rugbraces is de Lombatech rugbrace. 70% van de mensen heeft wel eens last van lage rugpijn. Maar het dragen van een rugbrace is dan toch een grote stap. Herinneringen aan stalen corsetten, omagevallen in huidskleur, weinig bewegingsvrijheid zijn toch de associaties die de meeste mensen bij een rugbrace hebben.

Lombatech, de moderne rugbrace

Met de Lombatech rugbrace is dit niet meer het geval. De Lombatech is een moderne rugbrace die u alle bewegingsvrijheid geeft en toch de onderrug goed ondersteund. De Lombatech rugbrace is heel goed zelf aan te passen aan uw lichaam en wensen. Hij ziet er fris en modern uit en kan onzichtbaar onder de kleren gedragen worden.

Bestrijdt lage rugpijn zonder pijnstillers

Met de Lombatech rugbrace bestrijdt u lage rugpijn zonder pijnstillers. Uw houding verbetert aanzienlijk, wat natuurlijk ook een preventieve werking heeft. De Lombatech rugbrace ziet er niet medisch of naar uit. Maar modern en sportief.

donderdag 3 maart 2011

Tweedehands kniebrace?

Tweedehands braces

Is het een goed idee?


Vroeger op de lagere school mocht ik van het meisje naast mij nooit haar vulpen lenen. Een pen gaat naar je hand staan en als ik er dan mee schreef, was de hele pen verpest, zei ze. Dat geloofde ik nooit zo, maar het intrigeerde me wel.

Een brace gaat naar uw lichaam staan

Geloof ik het voor vulpennen nog steeds niet zo, bij een brace is het wel zeker waar. Net als uw schoenen gaat een brace naar uw lichaam staan. Een nieuwe brace past iedereen, een gedragen brace alleen de persoon waar de brace van is. Dit is één van de redenen dat een tweedehands brace geen goed idee is.

Koop nooit een tweedehands valhelm

De andere reden is, dat u niet weet hoe lang de brace gedragen is en hoe de brace behandeld is. Een brace moet na gebruik gewassen worden, zodat de elasticiteit van het materiaal behouden blijft. Ook kan een brace niet te lang, te vaak gebruikt worden zonder te verslijten. Bij een nieuwe brace weet u precies wat u krijgt en welke steun u kunt verwachten.
Dus, net zoals u nooit een tweedehands valhelm zou kopen, is het ook beter om geen tweedehands brace te kopen.